Гледай Джошуа срещу Дюбоа НА ЖИВО за световната титла - ето как и къде!


Гледай Джошуа срещу Дюбоа НА ЖИВО за световната титла - ето как и къде!
Снимка: GettyImages

322 0

Антъни Джошуа ще се опита да стане световен шампион за 3-ти път в своята кариера, когато в събота вечер се качи на ринга на "Уембли" пред близо 100 хиляди души, за да премери сили срещу действащия световен шампион на IBF Даниел Дюбоа. 

Двубоят е на 21-ви септември, събота, като се очертава да е едно най-големите събития през годината в бокса и със сигурност най-голямото спортно събитие в Европа до края на 2024 година. 

Гледайте Джошуа - Дюбоа НА ЖИВО тук!

Как да гледаме Джошуа срещу Дюбоа? 

Битката за световната титла в събота вечер ще се излъчи само и единствено от стрийминг компанията DAZN (линк за абонамент и гледане). Тя държи правата за излъчване в Европа, като ще предава на живо цялата галавечер, както и главното събитие. Потребителите ще могат да гледат мача по всяко време, дори да не могат да го изгледат спокойно на живо. 

Ще излъчи ли БГ телевизия срещата? 

Българските телевизии нямат права за излъчване на мача на Антъни Джошуа. У нас, единствено платформата на DAZN ще излъчи случващото се на ринга на "Уембли". Тези от вас, които няма да могат да наблюдават срещата, ще могат да следят по рундове Антъни Джошуа - Даниел Дюбоа НА ЖИВО в Sportlive.bg 

Колко струва да гледаме мача? 

По традиция, големият боксов двубой представлява "pay-per-view" пакет, което означава, че мачът е платен. Галавечерта е на стойност 34.99 лева за България, а добрата новина е, че DAZN има специална промоция за предстоящия двубой. 

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Всички потребители, които нямат активен месечен абонамент, могат да закупят събитието "Джошуа срещу Дюбоа" за 34.99 лева и да се възползват от 7-дневен безплатен тестови период. Това означава, че компанията няма да таксува потребителите в рамките на 7 дни от закупуването на "пей-пър-вю" пакета, а абонаментът може да бъде спрян по всяко време в следващите 7 дни. 

Гледайте Джошуа - Дюбоа НА ЖИВО тук!

Важно е да се отбележи, че месечният абонамент към DAZN е около 25 лева, като за пръв път изобщо компанията пуска 7-дневен безплатен тестови период. ВАЖНО: Ако не спрете месечния абонамент, след края на тестовия период ще бъдете таксувани за месец напред. 

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ДЖОШУА - ДЮБОА ТУК!

Вижте още: 

Още: Битката на Антъни Джошуа за световната титла: Ден, час, ТВ излъчване и всичко, което трябва да знаете, за двубоя с Дюбоа

Боксово страшилище с изненадваща прогноза за Антъни Джошуа - Даниел Дюбоа

Пътят към изкуплението: Антъни Джошуа излиза срещу световния шампион, за да си върне изгубеното

Дерек Чисора назова единствения боксьор, способен да нокаутира и Фюри, и Усик

Не е Усик: Антъни Джошуа назова най-добрия боксьор на планетата в момента

Саудитска Арабия се готви да сбъдне мечтата на боксовите фенове: Антъни Джошуа и Тайсън Фюри един срещу друг през 2025 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички