"Лигавех се, ако знаех, че губя...": Фюри мислел, че печели - иначе щял да "изнесе" Усик


"Лигавех се, ако знаех, че губя...": Фюри мислел, че печели - иначе щял да "изнесе" Усик
Снимка: Getty Images

14694 0

Тайсън Фюри допусна първа загуба на професионалния ринг, след като бе победен от Олександър Усик. Веднага след мача той направи недостойно изказване, че съперникът му е спечелил, защото страната му е във война и един вид съдиите са били съпричастни.

Освен това Циганския крал си вярваше, че е заслужавал победата и е спечелил повече рундове. Явно не е било емоционално мнение веднага след поражението, тъй като малко по-късно той все още разсъждаваше по същия начин.

Тайсън Фюри заяви, че е мислел, че води в резултата и че ако е знаел че изостава според съдиите, то тогава е щял да бъде по-агресивен и дори да "изнесе" украинеца от ринга. Все пак британецът призна и че е дал най-доброто от себе си.

Още: Пребит като куче, НО: Фюри взе колосална сума пари - много повече от Усик

Фюри се оправда за загубата от Усик: Не бил напълно сериозен

Фюри загуби от Усик

"Вярвам, че дадох най-доброто от себе си, на което съм способен. Не мисля, че можех да се справя по-добре. Може би, ако ми бяха казали, че изоставам за последните два рунда, вероятно щях да изляза и да го атакувам, да опитам да го "изнеса" от ринга", заяви Фюри, индиректно обвинявайки екипа си, че не е бил предупреден за развоя на битката. 

Още: "Усик увреди мозъка на Фюри": Тайсън започна да говори несвързани "глупости" (ВИДЕО)

"Но извън това - направих най-доброто. Той е добър боец. Тъкмо се бихме - виждате ми лицето, доста съм подут, той отиде в болница със счупена челюст, също е подут. Млатехме се здраво за 12 рунда, така че ще се прибера вкъщи, ще хапна малко храна, ще изпия няколко бири и ще прекарам време със семейството. Ще разходя кучето си, ще отидем на почивка.

"Палячовци": Сравниха Фюри с Кубрат Пулев - Тайсън срещу Усик КОПИРА Кобрата срещу Кличко (ВИДЕО)

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Аз и Франк ще говорим за това, което предстои в бъдеще. Не знам какв още се случи, но мисля, че няма да променям много. Ще държа защитата си малко по-близо, ще съм малко по-фокусиран и няма да се шляя толкова, защото този път просто се забавлявах, закачах се, удрях го в тялото, мислех, че водя в битката" - каза Фюри. А след мача светът на бокса се разбесня срещу съдиите на Фюри - Усик заради ГРАБЕЖ.

ГЕНИАЛНО: Хитрината, с която Олександър Усик победи и Антъни Джошуа, и Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички