"Не сме глупаци": Дюбоа знае как да победи Антъни Джошуа - ето разковничето


"Не сме глупаци": Дюбоа знае как да победи Антъни Джошуа - ето разковничето
Снимка: GettyImages

1678 0

Британският боксьор Даниел Дюбоа получи пояса в тежка категория на Световната боксова федерация (IBF), без дори да е излизал на ринга. Допреди няколко дни той беше временен притежател на тази титла, след като в началото на юни месец надделя над Филип Хъргович. След решението на Олександър Усик обаче да оваканти пояса, Дюбоа е настоящият шампион на IBF, а на 21 септември на стадион Уембли той ще опита да го запази срещу Антъни Джошуа.

Даниел Дюбоа

Какво каза треньорът на Дюбоа при подготовката за мача с Джошуа

Дон Чарлс разкри пред медиите, че с неговия състезател ще подготвят някои промени в защитата му, за да не отнесе толкова удари, колкото в последния си двубой с Хъргович.

Антъни Джошуа

Още: "За кого се мислиш, момченце? Искаш ли този стол в лицето?": Джошуа и Дюбоа едва не се сбиха - не могат да се дишат (ВИДЕО)

„Трябва да свършим доста работа. Имаме някои пробойни в защита, особено при ударите с дясна ръка по него. Със сигурност сме се спрели на това с идеята максимално бързо да подобрим този аспект. Всички говорят, че ще бъде нокаутиран от Джошуа, защото допуска много десни крошета. Но в бокса, когато захвърлиш дясно кроше, ти също си в опасност да получиш такова. Ако техният щаб е готов да се захване прекалено за това, ще имат проблеми с нас.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Ние не сме глупаци, ще работим да подобрим това звено. Наясно сме колко много подобни удари пое срещу Хъргович. Не беше част от плана ни, затова в тренировъчния процес ще гледаме да го изчистим и срещу Джошуа да има видимо подобрение“, заяви треньорът на Даниел Дюбоа относно грешките в предния му двубой и надграждането, което трябва да се види на Уембли срещу Ей Джей.

 

Боксово издание: Кубрат Пулев е уважаван противник, трябва да се бие с Даниел Дюбоа

Антъни Джошуа се прицели към милиарда, докато още живее с майка си

Сензационен вариант за съперник на Джошуа в отменения мач

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички