СЧУПВАНЕ: Отговориха защо Олександър Усик влезе в БОЛНИЦА, веднага след като преби Фюри?


СЧУПВАНЕ: Отговориха защо Олександър Усик влезе в БОЛНИЦА, веднага след като преби Фюри?
Снимка: GettyImages

7805 0

Олександър Усик разкъса Тайсън Фюри и е новият абсолютен световен шампион (ВИДЕО). Украинецът остава непобеден на професионалния ринг и в същото време нанесе първа загуба на Циганския крал. А най-хубавото е, че през октомври предстои реванш между двамата.

Освен че Олександър Усик се превърна в първия боксьор, който става неоспорим световен шампион след новия въведен регламент през 2007 година (който гласи, че трябва да има титлите на WBA, WBC, IBF и WBO), той се превърна в едва втория боксьор, който става абсолютен шампион и на полутежката, и на тежката категория - след Ивендър Холифийлд.

Олександър Усик се озова в болница след боя над Тайсън Фюри

Усик в болница след Фюри

Вероятно шокиращо за мнозина, но украинецът се озова в болница, след като победи Тайсън Фюри. Въпреки че Усик вкара невиждан брой удари в тялото на Циганския крал, оказва се, че и британецът е нанесъл неприятни щети по своя съперник.

"ПАЛЯЧОВЦИ": СРАВНИХА ФЮРИ С КУБРАТ ПУЛЕВ - ТАЙСЪН ИЗКОПИРА 1 КЪМ 1 ГАВРАТА НА КОБРАТА С КЛИЧКО - УСИК ГО НАКАЗА (ВИДЕО)

Промоутърът Франк Уорън информира представителите на медиите след срещата, че 37-годишният Усик е бил приет в болница веднага след победата, тъй като е имало счупване на неговата челюст по време на боя с Фюри. Все пак няма нищо твърде притеснително в състоянието му и ще бъде бързо стабилизиран. Няма да има пречки за реванша през октомври.

Самият украинец можеше да стигне до успеха и доста по-рано и да не чака съдийското решение по точки, тъй като в девети рунд нанесе много коварни и точни попадения в опонента, който бе пратен в нокдаун.

Още тогава много съдии биха прекратили срещата, но бе даден шанс на Фюри, а и гонгът го спаси. Вижте чудовищната канонада: Моментът, в който Усик пречупи, смачка и "нокаутира" Фюри (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички