Шокиращо ниска цена за мача на Антъни Джошуа за световната титла


Шокиращо ниска цена за мача на Антъни Джошуа за световната титла
Снимка: GettyImages

728 0

Антъни Джошуа е на победа от това да си върне световния връх, който загуби през 2022 година. Британският топ боксьор се изправя в събота вечер за своя 32-ри мач на професионалния ринг, като на "Уембли" ще се бие с Даниел Дюбоа в опит за 3-ти път да стане световен шампион. 

Ей Джей е в серия от 4 победи срещу топ съперници, но действащият носител на пояса на IBF е труден за побеждаване, а сега вече и в ролята на шампион ще е още по-трудно за Джошуа да спечели. Очаква ни изключителен боксов спектакъл, а благодарение на DAZN ще можем да гледаме двубоя и в България (линк за абонамент). 

Гледайте Джошуа - Дюбоа НА ЖИВО тук!

Колко струва мачът Джошуа - Дюбоа? 

Свикнахме, че боксът от най-високо ниво е "дебело" платен, след като по цял свят се плащат суми между 40 и 100 лева за големите боксови двубои. За щастие, този път цената е по-ниска. 

За българските потребители, pay-per-view пакетът е на стойност 34.99 лева. За разлика от друг път обаче, потребителите няма нужда да плащат и месечен абонамент. При закупуване на PPV пакетът, потребителят може да избере 7-дневен гратисен период за месечния абонамент и по този начин да плати само цената за двубоя. 

Ако не искате да плащате месечния абонамент, трябва да спрете своя абонамент в рамките на тези 7 дни, в противен случай ще бъдете таксувани със сумата 24.99 лева - цената на месечната услуга към DAZN. 

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Тези от вас, които изберат годишен абонамент, пък ще ползват 1 месец DAZN безплатно. 

Гледайте Джошуа - Дюбоа НА ЖИВО тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички