Ще излъчи ли българска телевизия битката на Антъни Джошуа за световната титла?


Ще излъчи ли българска телевизия битката на Антъни Джошуа за световната титла?
Снимка: GettyImages

519 0

След месеци на затишие в тежка категория, топ сблъсъците се завръщат с пълна сила. На старта на есента ще станем свидетели на 3-тия опит на Антъни Джошуа да стъпи на световния връх, след като дългото чакане за него приключи и най-накрая получава своя шанс да си върне една от 3-те титли, които бяха негово притежание до 2022 година. 

В събота вечер (21.09) на стадион "Уембли" Ей Джей излиза на ринга, за да извърви до край "пътя на изкуплението" и да стане отново световен шампион. Той ще трябва да стори това, изправяйки се срещу действащия носител на титлата на IBF - Даниел Дюбоа. 

Джошуа - Дюбоа НА ЖИВО по DAZN

Както е известно, Дюбоа спечели срещу Филип Хъргович в началото на юни тази година, което го направи "временен" световен шампион на федерацията, но няколко седмици по-късно беше провъзгласен за постоянен носител на титлата, след като тя беше овакантена от Олександър Усик. 

Големият въпрос за феновете на професионалния бокс в тежка категория у нас пък е как да проследят двубоя, който ще събере почти 100 хиляди души на стадион "Уембли". 

Битката за титлата на Джошуа остава извън българския ефир 

Българска телевизия няма правата да излъчи шоуто, което е гарантирано между Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа. Правата за излъчване се държат от стрийминг платформата DAZN и тя е единствената, която ще излъчва на живо цялата галавечер (линк за абонамент и гледане тук). 

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Добрата новина за феновете е, че този път могат да не плащат месечен абонамент, за да гледат боксово събитие. Като промоция за двубоя, от DAZN предлагат 7-дневен гратисен период за месечния си абонамент при покупка на "pay-per-view" пакета за галавечерта на Джошуа и Дюбоа. 

"Пей-пър-вю"-то струва 34.99 лева за български потребители, което е значително по-ниска цена от почти в цял свят. На Острова например цената е над 40 лева. 

Тези от вас, които имат интерес към двубоя, могат да се абонират за Джошуа - Дюбоа ТУК

Иначе самата галавечер е с начален час 18:00 часа българско време, като общо 6 са мачовете от основната боксова карта. В 17:30 часа българско време започва излъчването по DAZN на всички мачове, както и на интересната студийна програма. 

Час, дата, ТВ излъчване и подробности за двубоя Джошуа - Дюбоа вижте ТУК

Гледайте в DAZN Антъни Джошуа срещу Даниел Дюбоа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички