Тайсън Фюри има ОГРОМЕН проблем преди битката с Усик - това накланя везните сериозно (СНИМКА)


Тайсън Фюри има ОГРОМЕН проблем преди битката с Усик - това накланя везните сериозно (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

3161 0

Тайсън Фюри може и да е лек фаворит преди сблъсъка с Олександър Усик за абсолютната световна титла в тежка категория, но непосредствено преди дуела се заговори за сериозен физически проблем за британеца, който може да опорочи представянето му и да наклони везните сериозно в полза на световния шампион на 3 от 4-те основни федерации. 

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

Проблем с дясното око "мъчи" Фюри 

Ако може да се търси слабо място на Тайсън, то това определено е над дясното око. Често в мачовете му, че и дори по време на тренировъчни лагери, се стига до аркада над дясното около заради честите удари, които е понасял там. 

По време на последната пресконференция на двамата, ясно се забеляза, че има сериозен белег над окото, който според феновете изглежда "пресен" и тази част от лицето му едва ли ще издържи на много удари от страна на Усик. Ето и въпросната снимка, която показва ясно белега: 

Физически проблем мъчи Фюри преди мача с Усик

Според специалисти, твърде вероятно е по време на двубоя да се отвори аркада, която да попречи на Фюри да покаже най-доброто от себе си, а в същото време Усик ще атакува яростно именно там. Едно е сигурно - кътменът на Тайсън ще има доста работа в събота вечер. 

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Фенове и журналисти спекулират, че именно поради тази причина Фюри е отказал да застане лице в лице със своя опонент. Както видяхме, Тайсън предпочете да гледа феновете, когато трябваше да застане лице в лице с опонента си: 

Фюри отказа да застане лице в лице с Усик

Психо война от страна на Фюри? 

SportLive.bg припомня, че притеснения за отваряне на сериозна рана над окото на Фюри имаше и преди реванша му срещу Уайлдър. Тогава той носеше слънчеви очила по време на "face-off"-а с американеца, но това се оказа просто психологическа война за установяване на предимство преди битката. Дали и сега е такъв случаят, ще разберем в събота вечер! 

Гледай Фюри - Усик в спор за абсолютен световен шампион 

Независимо от проблемите, които обезателно имат и двамата атлети, битката в събота вечер е най-важната за последните 25 години в тежка категория. Това е първият бой за абсолютен (неоспорим) световен шампион от 1999 година насам и има само един начин да я гледаме - с регистрация и абонамент в стрийминг платформата DAZN (линк за гледане тук). 

Българска телевизия няма да излъчи зрелището, а историческият дуел ще е наличен само в DAZN. Абонаментът за него е 39.99 лева, като освен цялата галавечер, на която ще се разиграят още 2 световни титли, потребителите ще получат 1 месец безплатен абонамент към всички услуги, предлагани от DAZN. 

ГЛЕДАЙ ФЮРИ СРЕЩУ УСИК НА ЖИВО - ЕТО КАК! 

Тези от вас, които поради една или друга причина няма да имат възможност да гледат битката, могат да следят всичко най-интересно от галавечерта Фюри - Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички