Тайсън Фюри откровен: Не е тайна, че страдам от биполярно разстройство и СДВХ


Тайсън Фюри откровен: Не е тайна, че страдам от биполярно разстройство и СДВХ
Снимка: Getty Images

756 0

Шампионът на WBC в тежка категория - Тайсън Фюри, призна открито, че страда от биполярно разстройство и от Синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ).

Британецът говори преди битката си с Олександър Усик, която може да определи новия абсолютен шампион в тежка категория. Украинецът е носител на коланите на WBA, IBF и WBO.

Признанието на Фюри, което не е тайна за никого

"За никого не е тайна, че имам биполярно разстройство и СДВХ. В един момент съм енергичен, в друг - депресиран. Но както и да е, аз съм в невероятна форма. Почти на 36 години съм и все още съм на върха на света. Както казах и преди, аз съм просто човек с две ръце и два крака", заяви "Циганския крал", цитиран от sport.ua.

Сблъсъкът между Фюри и Усик, който ще се състои в Саудитска Арабия, е на 18 май. А Тайсън вече успя да се подиграе със съперника си по време на битката на погледите.

Кой ще излъчи Усик срещу Фюри в България? 

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

Правата за излъчване в България, както и в още 235 държави, се държат от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и гледане). Благодарение на компанията, специализирана в излъчване на спорт на живо, ще можем да станем свидетели на историческата битка.  

В dazn.com ще се излъчат всички подгряващи двубои, като началото на галавечерта е в 18:00 часа, а главното събитие се очаква да започне след 00:00 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички