"Трябва да е до теб": Историята на плюшената играчка, направила Олександър Усик абсолютен шампион (СНИМКА)


"Трябва да е до теб": Историята на плюшената играчка, направила Олександър Усик абсолютен шампион (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4712 0

Олександър Усик стана абсолютният световен шампион на бокса. След като отне всичко на Антъни Джошуа, а след това го победи отново, за да запази титлите на WBA, IBF и WBO, сега украинецът сломи и Тайсън Фюри, за да вземе и колана на WBC.

Регламентът от 2007 година насам гласи, че именно тези четири титли трябва да бъдат в един боксьор, за да може той да се нарече абсолютен световен шампион. Все пак Циганския крал, по подобие на Ей Джей, ще има своя шанс за реванш през октомври.

"ПАЛЯЧОВЦИ": СРАВНИХА ФЮРИ С КУБРАТ ПУЛЕВ - ТАЙСЪН ИЗКОПИРА 1 КЪМ 1 ГАВРАТА НА КОБРАТА С КЛИЧКО - УСИК ГО НАКАЗА (ВИДЕО)

Любопитна история пък изплува след историческия успех на Усик, с който стана едва вторият в историята, който се превръща в неоспорим шампион в полутежка и в тежка категория (след Ивендър Холифийлд). Тя е свързана с... плюшена играчка.

Още: НАСТРЪХВАЩО! Историческо: Фюри никога не е бил пребиван така жестоко, както от Усик - ДОКАЗАНО (ВИДЕО)

Плюшената играчка и Олександър Усик: Талисман срещу Тайсън Фюри и Антъни Джошуа

Усик доволен след боя над Фюри

Плюшената играчка е на популярното магаре Йори, което е фигура от "Мечо Пух". И въпреки че Йори в повечето случаи е тъжен, то той носи щастие на Олександър Усик (вижте играчката по-долу в материала). Вече в няколко толкова епични битки.

Оказва се, че плюшената играчка всъщност е на неговата дъщеря. Тя самата му я е връчила, като му е казала, че трябва да е до него. Украинецът пък призна, че тя е до него постоянно. Ето какво разказа преди мача:

Още: Тайсън Фюри се опозори: Подариха победата на Усик, защото страната му е във война!

"Тази плюшена играчка е на дъщеря ми. Тя ми я даде, за да ми е талисман и ми каза: "Това трябва да е до теб". Винаги е близо до мен" - разказа новият абсолютен световен шампион за емоционалната история зад плюшената играчка Йори.

Тя обаче не успя да го опази напълно - Олександър Усик влезе в болница след боя над Фюри - има СЧУПВАНЕ - какво е състоянието му към момента?

Усик

Още: Тайсън Фюри танцуваше към победата, но Усик разкъса Циганския крал и е новият абсолютен световен шампион (ВИДЕО И СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички