Фюри избухна: Ако искат да дадат титлите ми на Фред Флинстоун, всеки знае кой №1


Фюри избухна: Ако искат да дадат титлите ми на Фред Флинстоун, всеки знае кой №1
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2145 0

Ако искат, да дадат титлите ми на Фред Флинстоун, Супермен, Батман, но всеки знае кой е №1, избухна световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри. Реакцията му беше предизвикана от решението на международната федерация по бокс (IBF) да отнеме един от поясите му, защото отказва мач със задължителния претендент Вячеслав Глазков.

"IBF е една фалшива организация. Аз съм световеният шампион в тежка категория. Сега те не искат техният пояс да е при мен. Не ми дадоха никакво време. Трябваше да се съглася след два дни. Как да не се бия с Кличко отново? Имам клауза в договора за реванш, няма как да я избегна. Но IBF не ме интересува. Ако ми вземат пояса, очевидно си искам обратно таксите, които съм платил за пояс, който нямам. Всички знаят, че съм №1 на планетата. Може да вземат всичките ми пояси. Но няма да ми отнемат това. Аз все още съм боксьор №1 в тежка категория", обяви Фюри. 

Той размкри още, че вече е качил 3 кг от мача с Кличко насам и иска да се върне в залата. Но подчерта, че боксът не е най-важното нещо за него.

"Има живот и след бокса. Аз съм семеен човек, трябва да си гледам жената и децата. Боксът е начин да печеля пари и да си плащам сметките – нищо повече, нищо по-малко. Това е бизнес", обяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички