Тя обяви Григор Димитров за "любимия ѝ": Топ красавицата на световния спорт се завръща


Тя обяви Григор Димитров за "любимия ѝ": Топ красавицата на световния спорт се завръща
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg; Getty Images

10078 0

Готви се сензационно завръщане в спорта - на една от най-успешните и красиви състезателки в света - изумителната Линдзи Вон. Интересен факт е, че тя е и сред големите фенове на най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Линдзи Вон готви завръщане в спорта

Вон усеща коляното си, с което имаше сериозен проблем, по перфектен начин и дори вече тренира. Все пак се колебаеа дали да се завърне в състезанията от Световната купа по ски алпийски дисциплини - информира агенция "Ройтерс".

DAZN - 7 дена пробен период безплатно

Само след два дни легендарната американка ще навърши 40 години. Тя има четири Големи кристални глобуса от Световната купа, както и едно олимпийско злато и две световни титли, както и цели 82 победи в Световната купа. Припомняме, че се отказа през 2019 година.

"Линдзи претърпя операция по частична подмяна на коляното през април. Оттогава тя се възстановява, но коляното ѝ е в страхотно състояние. Тя има медицинско разрешение да кара ски и е започнала тренировки. За момента обаче тя няма ясен план, нито си е поставяла конкретен срок", каза пред Ройтерс нейн близък.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Интересното е, че през март 2022 година, когато гледа на живо Гришо на Индиън Уелс, тя качва стори в профила си в Instagram, а в него пише, че Димитров е "любимият ѝ" в България. Вижте как секссимволът на световния спорт Линдзи Вон поласка Григор Димитров (СНИМКА).

DAZN - 7 дена пробен период безплатно

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички