"България е мястото, на което искам да бъда": Джокович говори преди срещата с Григор Димитров


"България е мястото, на което искам да бъда": Джокович говори преди срещата с Григор Димитров
Снимка: Lubomir Asenov LAP.bg

536 0

Най-успешният тенисист в историята Новак Джокович и първата ракета на България Григор Димитров дадоха съвместна пресконференция преди демонстративния мач помежду им, който ще стартира днес (17.09) от 20:00 часа и ще се проведе в София.

Новак Джокович и Григор Димитров дадоха пресконференция преди мача им в София

Сърбинът заяви, че е за втори път в нашата страна и призна, че точно това е мястото, на което иска да бъде. Ето и още от изказването му:

Още: Топ красавица с основна роля на мача между Григор Димитров и Новак Джокович - КОЯ е тя (СНИМКИ)

"За втори път съм в България, последният път беше през 2012 г. Драго ми е, че мога да помогна на каузата на Григор. В България съм и това е точно мястото, на което искам да бъда" - започна Новак.

"Удоволствие е да бъда тук за втори път. 2012 година беше за друга кауза, сега е за тенис. Ние сме приятели с Григор, дълги години сме в тениса. Преди четири години той дойде в Белград да играе и сега се договорихме да бъдем тук. Радвам се, че мога да помогна на неговата фондация, на неговите инициатива. Играли сме много пъти, уважавам го"

"Удоволствие е да бъда тук за втори път. 2012 година беше за друга кауза, сега е за тенис. Ние сме приятели с Григор, дълги години сме в тениса. Преди четири години той дойде в Белград да играе и сега се договорихме да бъдем тук. Радвам се, че мога да помогна на неговата фондация, на неговите инициатива. Играли сме много пъти, уважавам го", допълни легендата. 

"Ние сме български и сръбски братя. Играли сме много на терена, разбираме на всякакви езици – български, сръбски и английски. Моята кариера е в последната си фаза и затова съм дошъл в България да играя, докато съм още на добро ниво. Пожелавам на България да има добър тенис и добър спорт". 

"Винаги съм приветствал Григор Димитров да дойде в Белград. Независимо дали ще ми дойде на гости просто или ще играем мач. Надявам се да играем поне още един мач. Дано да бъде догодина или някоя следваща. Не е лесно да намерим време в графиците си, защото са ни много различни.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Надяваме се да играем добър тенис, за да бъде щастлива публиката, за да бъда и аз щастлив. Искам да чувам традиционна българска музика по време на мача – „Луда по тебе, ще си остана… на, на, на…“, каза още Ноле. 

Григор Димитров срещу Новак Джокович в България: Кога, къде, в колко часа и как да гледаме тенис зрелището в София?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички