Готови ли сте за предстоящия финал на ITL Sofia Tour Finals?


Готови ли сте за предстоящия финал на ITL Sofia Tour Finals?
Снимка: Getty Images/Guliver

1644 0

С наближаващия край на сезона не само 8 - те най - добри тенисисти в света ще спорят помежду си във финалния Мастърс в Лондон.

Битката за място на заключителния турнир от веригата за аматьори у нас " ITL Sofia Tour Finals" навлиза в своята решителна фаза. До този момент Едиз Батран, Никола Милев, Кирил Стоянов, Йордан Пичуров и Георги Петров вече си гарантираха участие и очакват да разберат кои ще бъдат останалите им съперници в спора за голямата награда.

Петьо Борисов също имаше осигурено място за Мастърса, но той обяви своето оттегляне от участие във веригата Interactive Тennis League , което ще направи надпреварата още по - оспорвана.

В началото на миналата седмица започна 10 - ят предпоследен турнир от категория ITL500 , като тази сряда от 21:00ч, ще се изиграят полуфиналите . За тях след труден успех над Цветан Иванов се класира водачът във временното класиран е Едиз Батран , като той ще се изправи срещу борещия се за влизане в топ 8 – Иван Златков .

Не по - малко интересен е и вторият двубой, в който Станислав Иванов и Асен Георгиев ще спорят за място на финала . Все още Асен има почти минимални шансове за участие на Мастърса през декември , като пътят му минава през задължително спечелване на титлата в този турнир . О т 23 - ти ноември започва и последният решителен турнир домакин на кой то ще бъде тенис комплекс 15:40, като веднага с лед финалът му, ще станат и ясни имената на всички участници във финалният Мастърс.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички