Григор Димитров - Алексей Попирин по ТВ: КОГА и КЪДЕ да гледаме тенис мача от Шанхай - точен час


Григор Димитров - Алексей Попирин по ТВ: КОГА и КЪДЕ да гледаме тенис мача от Шанхай - точен час
Снимка: GettyImages

819 0

Първата ракета на България Григор Димитров ще се изправи срещу Алексей Попирин в спор за място на осминафиналите на силната надпревара в Шанхай, част от сериите "Мастърс 1000". Мачът между двамата по програма ще се състои във вторник (08.10).

Организаторите обявиха, че сблъсъкът ще бъде втори от програмата на корт номер 3. Тя започва в 07:30 часа българско време със срещата между Гаел Монфис и Уго Юмбер. Това означава, че ако няма промени заради дъжда, Григор трябва да излезе на корта около 09:00 часа българско време.

Това ще бъде четвърти дуел между двамата състезатели, като изненадващо или не, но австралиецът има предимство в преките срещи. Той е спечелил две от тях и е загубил само една.

При първия им дуел в Мелбърн през 2021-ва година българинът печели с 2:1 сета, но по-късно през същата година Попирин побеждава на 1/32-финалите на US Open, след като печели първите два сета след тайбрек, повежда с 4:0 в третия и последва отказване на Григор.

Третият им двубой бе само преди два месеца, когато премериха сили на 1/8-финалите в Монреал. Тогава Григор спечели първия сет с 6:4, но загуби втория след тайбрек, а след това преклони глава и в третата част за 3:6 и допуснат обрат. Впоследствие Попирин дори стигна до финала, но го загуби от Рубльов.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Алексей Попирин?

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Сега ще има още един мач между Григор Димитров и Алексей Попирин. Ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1", като освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички