Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме старта на Гришо на Мастърс-а в Париж?


Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме старта на Гришо на Мастърс-а в Париж?
Снимка: Getty Images

356 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си на вероятно последния си турнир за 2024-та година. 33-годишният хасковлия почива в първия кръг на надпреварата в Париж, част от сериите "Мастърс 1000", тъй като е поставенн под номер 8 в основната схема.

А днес (28.10) стана ясно и срещу кой съперник ще започне. Това е аржентинецът Томас Мартин Ечевери, който преодоля първата ракета на Азия Джиджен Джан на старта (след успех с 2:0 сета). Григор и Ечевери не са се срещали никога до този момента.

25-годишният аржентинец се намира на 40-о място в световната ранглиста. Победителят от дуела между него и Григор пък ще се изправи на осминафиналите срещу един измежду Риндеркнех, който вече се класира за втори кръг, както и измежду Хуберт Хуркач и Алекс Микелсен, които играят в първи кръг.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Томас Мартин Ечевери от Мастърс-а в Париж?

Григор ще започне своето участие на турнира в сряда, като официалната програма от организаторите за този ден ще бъде публикувана във вторник вечер, когато ще знаем и точен час за сблъсъка. Той ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1", като освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички