Григор Димитров: Тъжен съм


Григор Димитров: Тъжен съм
Снимка: БГНЕС

579 0

Първата ракета на България при мъжете - Григор Димитров, коментира отказването на Рафаел Надал и Доминик Тийм - двама от големите му съперници през годините. Надал ще изиграе последните си мачове на предстоящия турнир за Купа "Дейвис", докато Тийм се сбогува с феновете на турнира във Виена.

Григор с носталгия по старите си конкуренти

"Преди няколко дни видях Доминик във Виена, където той изигра последния си мач. Тъжно е и няма как да бъде иначе, защото те кара да се замислиш и за края, който теб те очаква. Всяко нещо има начало и край, но да видиш съперниците си, с които си израснал заедно да се отказват, това отнема и част от теб. Тези момчета ме караха да ставам по-добър", сподели Гришо.

"Разбира се, уважавам това, което правят момчетата от новата генерация, но те не могат да заменят забавлението, което имахме извън корта. Това ми липсва в играта в момента. Липсва ми това здравословно съревнование. Моят край няма да дойде толкова скоро, но със сигурност приближава. Но в крайна сметка аз все още играя, все още се състезавам и ще се боря до края, за да остана на върха. Ако тялото ми позволи да правя това по-дълго време, ще бъде много щастлив", завърши Григор Димитров.

Димитров, който в момента е номер 9 в световната ранглиста, започва участието си на турнира "Мастърс" в Париж от втория кръг. Българинът е поставен под номер 8 в схемата и вече научи жребия си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички