Как да гледаме "5-тия шлем" в тениса с Надал и Джокович безплатно в България?


Как да гледаме "5-тия шлем" в тениса с Надал и Джокович безплатно в България?
Снимка: DAZN.com

399 0

В сряда вечер (16.10) започва най-любопитното тенис събитие до края на годината - Шлемът на шестимата крале, който е наричан от феновете "5-тия шлем". С участието на Новак Джокович, Рафаел Надал, Яник Синер, Карлос Алкарас, Даниил Медведев и Холгер Руне, надпреварата гарантира тенис на изключително ниво, както и 6 милиона долара за победителя - рекорд в историята на тениса

Надпреварата започва със своеобразни плейофи, като Рафаел Надал и Новак Джокович са класирани директно за полуфиналите. Техните съперници ще бъдат определени по следния начин: 

DAZN - 7 дена пробен период безплатно

  • Надал ще се изправи срещу победителя от Карлос Алкарас - Холгер Руне 
  • Джокович ще се изправи срещу победителя от Яник Синер - Даниил Медведев 

Участниците в своеобразния демонстративен турнир имат гарантирани 1.5 милиона долара само за това, че са част от турнира, а победителят ще грабне рекордна сума, която е почти два пъти по-голяма от тази, която Синер прибра за шампион на US Open. 

Как да гледаме безплатно турнира? 

Българска телевизия (засега) не е потвърдила излъчването на надпреварата, но тя ще бъде налична за гледане напълно безплатно от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация тук). 

От скоро, компанията предлага безплатен план на своите нови потребители, като единствено трябва да имате регистрация в DAZN. Всеки, който иска пълен достъп до платформата, може да избере месечен план, но някои от продукциите на компанията ще са налични напълно безплатно без плащане на абонаменти. 

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: След като се регистрирате, вероятно ще бъдете препратени към страница за покупка на боксово събитие и/или месечен абонамент. Просто затворете прозореца, влезте на ново в сайта и ще можете да гледате селектирано съдържание в платформата безплатно. В това число и турнира на шестимата крале

Турнира на 6-те крале безплатно с регистрация в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички