Карлос Алкарас към семейството си: Вие сте причината да съм тук


Карлос Алкарас към семейството си: Вие сте причината да съм тук
Снимка: Getty Images

1229 0

"Семейството ми е причината да съм тук днес". Това заяви Карлос Алкарас, след като стана шампион на Ролан Гарос за първи път в кариерата си. 21-годишният испанец повали Александър Зверев в пет сета за 4 часа и 20 минути, като завоюва трети трофей от Шлема на трети различен турнир след US Open (2022) и Уимбълдън (2023).

Към Саша Зверев

"Искам да поздравя преди всичко Саша. Направи страхотно начало на сезона, продължаваш да играеш страхотен тенис. Това говори за работата ти. Знам, че ти мина през много трудности, контузии, точно тук, но намери сили да се завърнеш още по-добър.

Шампионът благодари на екипа си и на Саша Зверев

Още: Александър Зверев бе пред излагация, но победи Рууд и ще играе на финала на Ролан Гарос срещу Карлос Алкарас (ВИДЕО)

Достигането до финала беше огромно доказателство за твоите качества. Надявам се, че ще имаш възможност да спечелиш тази титла един ден. Отново, поздравления“, започна Алкарас към своя противник на финала в Париж.

Към своя екип

"Към моя екип – невероятна работа. Не се чувствах добре в Мадрид, трябваше да откажем турнира. Имахме доста разочарования през този сезон, не знаехме какво да очакваме в Париж.

Невероятно щастлив съм, че имам такива хора до себе си. Всеки един от моя екип дава цялото си сърце. Казвам често думата „екип“, но всъщност ние сме едно семейство“, продължи испанецът и се обърна към своето семейство, като на трибуните бяха майка му, баща му и брат му.

Посвещение на семейството

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

"Искам да поговоря малко и за моето семейство – радвам се, че са тук. Моята майка, баща ми, брат ми. Беше много важно да сте близо до мен, да усещам Вашата подкрепа. Не само тук на корта, но и в живота, Вие сте причината да съм тук. Още от малък знам какво сте направили за мен. Благодаря Ви за всичко и за саможертвата, която направихте", завърши той.

Още: "Палачът" на Григор Димитров бе спрян! Карлос Алкарас подчини Яник Синер след тенис класика и е на финал на Ролан Гарос (ВИДЕО)

Съдбоносно: За доброто на Григор Димитров - ТОЗИ играч веднага трябва да отпадне от Ролан Гарос

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички