Най-сетне: Григор Димитров сам призна каква му е ТОП красавицата, която го гледа НА ЖИВО на Ролан Гарос (ГАЛЕРИЯ)


Най-сетне: Григор Димитров сам призна каква му е ТОП красавицата, която го гледа НА ЖИВО на Ролан Гарос (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Instagram

13841 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не спира да радва с представянето си от около година насам, когато намери силната си форма и яхна вълната. Неслучайно днес (04.06) ще го гледаме и на 1/4-финал на Ролан Гарос за първи път в кариерата му.

Най-престижната победа за него в надпреварата дойде срещу Хуберт Хуркач, който е осми в световната ранглиста. В интервюто на корта след успеха обаче за пореден път телевизионните камери показаха красавица, която бурно аплодираше българина.

НА ЖИВО: ГРИГОР ДИМИТРОВ СРЕЩУ ЯНИК СИНЕР

Тя го подкрепяше и по време на мача срещу поляка, а по всяка вероятност ще бъде на корта и за сблъсъка срещу Яник Синер. Става въпрос за бившата професионална френска тенисистка Ализе Лим. В момента тя се подвизава като коментатор и репортер за Eurosport.

Двамата с Гришо се познават от много години, като спекулации, че са заедно, има от поне 7 години. Преди няколко месеца те бяха подновени, след като българинът се появи със суперлуксозна кола и все Лим от парти в Монако.

Григор Димитров обясни за Ализе Лим

Още: Навътре в топ 10: Григор Димитров напред в ранглистата след чудесата на Ролан Гарос - прибавя куп точки

Григор Димитров обясни за Ализе Лим

Сега 33-годишният хасковлия получи директен въпрос какъв е с французойката. Той обясни, че двамата са много добри приятели, като допълни, че всеки път, когато бива забелязан с жена, започват спекулации, че са заедно. Той обясни, че двамата се познават от 14-годишни.

Още: Тотален рекорд: Григор Димитров спечели колосална сума пари, каквато дори не е доближавал на Ролан Гарос

"Цял живот едно и също. Не знам защо. Не се дразня обаче. Всеки път, когато ме видят с жена, питат дали тя ми е гадже. Познаваме се с Ализе от 14-годишни, тя е една от най-близките ми приятелки. Само слухове са, че сме заедно, няма нищо между нас. Дори само да говоря с момиче, винаги първата теория е, че сме заедно" - обясни той. Вижте и ГАЛЕРИЯ на сексапилната красавица Ализе Лим - близката приятелка на Григор Димитров.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички