Новак Джокович - Яник Синер по ТВ: Кога и къде да гледаме тенис зрелището - точен час?


Новак Джокович - Яник Синер по ТВ: Кога и къде да гледаме тенис зрелището - точен час?
Снимка: Getty Images

441 0

Време е за полуфиналите на богаташкия тенис турнир - "Шлемът на шестимата крале". След като Яник Синер и Карлос Алкарас преодоляха съответно Даниил Медведев и Холгер Руне, време е за полуфиналната фаза, от която се включват и легендите Новак Джокович и Рафаел Надал.

А първият полуфинал е именно между Джокович и Синер, които само преди дни се срещнаха във финала в Шанхай, а италианецът спечели титлата след успех с 2:0 сета. Финалът на надпреварата пък е на 19 октомври, като там един измежду двамата ще срещне Алкарас или Надал.

Турнирът се провежда в Рияд, като всеки един от участниците има гарантирани поне 1.5 милиона долара. Неслучайно и това е турнирът с най-голяма печалба за победителя в историята на тениса - победителят ще грабне чудовищните 6 милиона долара. Това е с 2.6 милиона долара повече от рекордната печалба на Яник Синер от тазгодишното издание на US Open.

Кога и къде да гледаме Новак Джокович срещу Яник Синер?

Българска телевизия (поне засега) не е потвърдила излъчването на надпреварата. Тя обаче ще бъде налично за гледане напълно безплатно от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация тук). Мачът започва в 19:30 часа българско време.

От скоро, компанията предлага безплатен план на своите нови потребители, като единствено трябва да имате регистрация в DAZN. Всеки, който иска пълен достъп до платформата, може да избере месечен план, но някои от продукциите на компанията ще са налични напълно безплатно без плащане на абонаменти.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: След като се регистрирате, вероятно ще бъдете препратени към страница за покупка на боксово събитие и/или месечен абонамент. Просто затворете прозореца, влезте на ново в сайта и ще можете да гледате селектирано съдържание в платформата безплатно. В това число и турнира на шестимата крале.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички