Последеният дуел: Рафаел Надал срещу Новак Джокович по ТВ - къде и кога да гледаме тенис зрелището?


Последеният дуел: Рафаел Надал срещу Новак Джокович по ТВ - къде и кога да гледаме тенис зрелището?
Снимка: Getty Images

186 0

"Шлемът на шестимата крале" оправда очакванията за зрелище, но и очаквани победи на Яник Синер и Карлос Алкарас съответно срещу Новак Джокович и Рафаел Надал. В този турнир обаче има мач за трето място, което е истински подарък за феновете на тениса, които ще имат възможност да гледат Рафаел Надал срещу Новак Джокович за последен път. 

Кога, къде и как да гледаме мача Джокович - Надал? 

Благодарение на така наречения в Саудитска Арабия "пети турнир от Шлема", всички тенис почитатели ще имаме възможност да се насладим на историческото съперничество Надал - Джокович още веднъж. 

Мачът между двамата легендарни тенисисти е в събота (18.10), като мачът е за третото място на турнира в Рияд. Началният час е 17:30 българско време. 

Джокович води в преките двубои срещу Рафаел Надал

Зрелището може да бъде гледано пряко в стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и гледане), и то напълно безплатно. В момента компанията предлага план "безплатен" за определена част от програмата си и "турнира на шестимата крале" се излъчва като част от тази промоция. 

Всички с акаунт и без месечен абонамент могат да гледат мача именно на стрийминг платформата. Тези от вас, които не могат да гледат срещата, можете да следите срещата Надал - Джокович НА ЖИВО в Sportlive.bg

Съперничеството между Рафа и Ноле 

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Надал срещу Джокович е (може би) най-голямото тенис съперничество. Двамата са изиграли 60 мача помежду си, като сърбинът има 31 победи срещу 29 в полза на испанския матадор. 

Последният мач между двамата беше на Олимпийските игри, по време на които Рафа беше много далеч от нивото си и неслучайно спира с тениса след Купа Дейвис през ноември. В Париж Джокера срази големия си съперник с 6:1, 6:4. 

Предстоящият двубой се играе на настилка "хард", на която Джокович има чувствително предимство - 20 срещу 7 успеха в полза на сърбина. На затворен "твърд" корт Джокович води с 4:2. 

Интересен факт е, че Надал доминира битката между двамата в турнири от Големия шлем - 11 срещу 7 в полза на испанеца. Той е спечелил и 5 финала на турнир от Големия шлем срещу 4 за своя легендарен опонент. 

Турнира на 6-те крале безплатно с регистрация в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички