Тенис за ценители: Григор Димитров срещу Карлос Алкарас на Уимбълдън (ВИДЕО)


Тенис за ценители: Григор Димитров срещу Карлос Алкарас на Уимбълдън (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8041 0

Първата ракета на България Григор Димитров отпадна на осминафиналите на първия турнир на трева, на който участваше, след като загуби от Себастиан Корда в Куинс. Сега обаче предстои участие на любимия му Уимбълдън (01.07-14.07).

Въпреки че има над една седмица, докато Гришо стартира в най-стария тенис турнир, то вече е в комплекса и се подготвя усилено. А партньорът му за днешното занимание бе един от двамата най-добри в момента - Карлос Алкарас.

Григор Димитров тренира с Карлос Алкарас на Уимбълдън

Още: Без да помисли: Григор Димитров посочи какво най-много харесва в Серина Уилямс (ВИДЕО)

Григор Димитров и Карлос Алкарас

Испанецът също отпадна неочаквано рано в Куинс и прогнозите за полуфинал между него и Димитров далеч не се сбъднаха. Това обаче им позволи да разменят удари в полезна тренировка на Уимбълдън.

Самият Григор се подготвяше на "свещената трева" в Уимбълдън още в седмицата след Ролан Гарос, като тогава проведе сесия с Арина Сабаленка. Димитров и Алкарас са сред първите, които се подготвят там, имайки предвид, че в момента има тенис турнири на 4 различни места, а през следващата седмица предстоят ATP 250 надпревари в Ийстбърн и в Майорка. На тях никой от двамата няма да участва, като са се концентрирали изцяло върху Уимбълдън.

Още: 1 победа = 64 хиляди $: Григор Димитров вече взе колосална сума пари за 2024-та с успехите си

На кадрите, които можете да видите по-долу в материала, двамата разиграват със средна сила в центъра на корта. Това подсказва, че краткото видео е от началото на заниманието. А вече е ясно и на кое място ще е Григор Димитров за Уимбълдън - аут ли е от топ 10?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички