Прати ли Турция "наемен убиец" на Олимпийските игри? Светът откачи по стрелеца "турист" с медал от Игрите (СНИМКИ)


Прати ли Турция "наемен убиец" на Олимпийските игри? Светът откачи по стрелеца "турист" с медал от Игрите (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

8504 0

Всеки ден Олимпийските игри в Париж раждат нови и нови интересни истории, но преди 2 дни един турчин се превърна във "viral" история в почти всички социални мрежи, след като спечели сребърен медал на 10 метра въздушен пистолет, смесени отбори (мъж и жена). 

Юсуф Дикеч се превърна в сензация заради начина, по който изглеждаше на стрелбището в Париж. 

Докато повечето претенденти за медали са "въоръжени" с какви ли не аксесоари, сред които: 

  • Очила/лещи за избягване на размазване
  • Лещи за по-добра прецизност
  • Шумоизолиращи слушалки

Юсуф Дикеч се отчете с едно от най-небрежните участия в дисциплина за медал. "Въоръжен" с очилата, които по принцип използва, с едната ръка в джоба и безгранично спокойствие, той изстреля Турция към сребърните медали в един от най-неочакваните триумфи за страната на Игрите в Париж. Ето и как изглеждаше той на стрелбището (статията продължава надолу): 

Логично, начинът, по който изглежда, в сравнение с конкурентите най-вече от Корея и Сърбия, се превърна в тема на хиляди коментари в социалните мрежи. 

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

"Харесва ми как всички използват специални лещи за стрелба, с които да избягват замъглявания и увеличават прецизността, докато Турция праща човек, който изглежда сякаш току-що е грабнал пистолета за кеф и печели сребро", написа американският журналист Джо Помплиано.

"Турция прати 51-годишен човек без каквито и да е аксесоари и специални джаджи, а той спечели сребърен медал", е коментарът на "non aesthetic things" - един от големите акаунти в "X" за вайръл съдържание (статията продължава надолу). 

Дикеч стана интернет сензация за ден

"Вижте, харесвам стила на корейците, но това е просто убийствено! Никакви киберджаджи, просто ръка в джоба, вероятно трябва да се върне на барбекю у дома, за да обсъди политиката на Близкия изток и Източна Европа и геополитическото състояние на Турция", пък е един от най-колоритните коментари в "X" за стореното от турския стрелец. 

"Да не би Турция да прати наемен убиец на Олимпийските игри", е друг коментар, събрал стотици хиляди харесвания, коментари и споделяния в X. 

И, докато това е една от по-забавните истории на тазгодишните Олимпийски игри, то друга приковава вниманието на милиони - една история за смелостта и силата на една жена, чиято олимпийска мечта едва не бе загубена след брутално падане, аркада и тежки болки (четете в лика). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички