"Дивата жена се укротява със секс, често го правех": Наско Сираков и рецептата за 40-годишен щастлив брак с Илиана Раева


"Дивата жена се укротява със секс, често го правех": Наско Сираков и рецептата за 40-годишен щастлив брак с Илиана Раева
Снимка: Фейсбук

20304 0

"Глас от миналото" е най-новата рубрика на SportLive.bg. Чрез нея припомняме на читателите значими изказвания от видни фигури в спорта, които са отекнали с годините. Някои от тях са емблематични, други култови, а трети позабравени. Големи заявки, дадени обещания, слова, които са валидни и днес, забавни изказвания - всичко, което си заслужава да бъде припомнено.

В този материал ще обърнем внимание на една от най-впечатляващите връзки в България. Звездните взаимоотношения между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков и председателя на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Те имат прекрасен здрав брак, който продължава вече над 40 години. Излишно е да се казва колко по-трудно се поддържа една връзка, когато и двамата в нея са звезди от подобен ранг. Ето обаче, че Сираков и Раева са живото доказателство, че е напълно възможно и любовта може да устои на всичко.

40 години здрав брак между Наско Сираков и Илиана Раева

Наско Сираков и Илиана Раева

Разбира се, всеки аспект от една връзка е важен. Преди вече доста години (в едно интервю от 2011 година) самият Сираков споделя за перипетиите, през които са минавали. Той заключава, че сексът е бил сериозно оръжие, за да се изглаждат нещата помежду им, когато са били млади и бурни.

"Вярно е, че е рязала матраците. Веднъж ми беше нарязала всички блузи и ризи като индиански ресни от яд, от ревност, от 17-ия етаж хвърчаха и куфари – не съм се бил прибрал навреме или... Абе, аз тогава бях в една компания, където повечето бяха ергени, като Гиби Искренов, Емил Велев, от време на време и аз съм си позволявал някоя волност.

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Разбира се, то ми излизаше през носа вкъщи... Най-добрият начин да успокоиш дивата жена е сексът. И в интерес на истината, трябваше да прибягвам до този прийом доста често. Абе, бурни бяха първите години, не се забравят. След това нещата се успокоиха, вече осъзнавам, че Илиана укрепи, построи брака ни.

Дължа ѝ толкова много, че ако някой мъж ми каже, че стълбът в брака е той, винаги му отвръщам – дълбоко се заблуждаваш, брато" - споделя през 2011 година Сираков в интервю за "ШОУ".

Наско Сираков и Илиана Раева

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички