Илиана Раева за Наско Сираков: Нарязах матрака с нож, за да не го убия!


Илиана Раева за Наско Сираков: Нарязах матрака с нож, за да не го убия!

17413 0

"Глас от миналото" е най-новата рубрика на SportLive.bg. Чрез нея припомняме на читателите значими изказвания от видни фигури в спорта, които са отекнали с годините. Някои от тях са емблематични, други култови, а трети позабравени. Големи заявки, дадени обещания, слова, които са валидни и днес, забавни изказвания - всичко, което си заслужава да бъде припомнено.

Наско Сираков и Илиана Раева са една от най-звездните двойки в българския спорт. Двамата сключват брак преди повече от 40 години. А "тайната" на дълголетния им брак съвсем не е в спокойствието, а тъкмо обратното. В първите си години Наско и Илиана преминават през сериозни перипетии, като изпитват ревност един към друг, която ги е карала да правят неща, за които впоследствие да съжаляват.

ВАЖНОПълната програма на българските спортисти на Олимпийските игри 2024!

Илиана Раева и буйният ѝ брак с Наско Сираков

Още: "Това може да ме откаже": Кирил Домусчиев с отговор защо би напуснал Лудогорец

През 2011 година Илиана Раева разказва за първите години от брака си с Наско Сираков, когато е трябвало да направи много компромиси. Нещата съвсем не са вървели толкова гладко, но пък 40 години по-късно те все още са заедно. Тя дори разказва за случка, в която е нарязала матрака на леглото, за да излее гнева си, защото в противен случай е щяла да убие мъжа си от ревност.

Наско иска от Илиана да му готви

"Първите две години бяха мъка. Аз нямах още усещането, че съм майка, съпруга, домакиня. А Наско си беше мъж, който държеше жена му да готви", спомня си Раева. "Аз не можех нито да сервирам, нито да отсервирам, а и не исках да се науча", добавя още тя. Като разказа и как Наско Сираков ѝ е поставил ултиматум, за да продължат да са заедно.

Още: Кирил Домусчиев: Всички ни скачат - сякаш сме Реал Мадрид или Барселона, уморително е

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

ОЩЕ: Сираков: Вие ще бъдете моя съпруга! Раева: Моля?!

Илиана Раева и Наско Сираков

Единственият ултиматум на Наско Сираков към Илиана Раева

Още: Вили Вуцов: Има един от ръководството на Левски - уникален, завършен подлец и престъпник

"Когато той замина за Сарагоса, за да играе там, аз трябваше да го последвам с дъщеря ни, която още беше малка. Един ден ми се обадиха от “Левски” и ми казаха, че трябва аз да тренирам Бианка Панова за Олимпиадата в Сеул, защото тя категорично отказва да работи с Нешка Робева. Тогава той ми постави единственото условие в целия ни брак. Каза ми по телефона: "Ако не дойдеш при мен, просто си остани там."

Изхвърлени дрехи, нарязан матрак, разбита врата: Страстната любов на Сираков и Раева

Раева признава, че е била изключително ревнива в първите години на брака си със Сираков. "Хвърляла съм дрехи от шестия етаж. Нарязах матрака с нож, за да не го убия. Той пък е разбивал с шут вратата, за да влезе. Но сега не изпитвам никаква ревност. Дори мога да кажа, че ако нещо е преживял и направил, той го е заслужил, защото е много класен мъж."

Раева споделя още, че за нея сексът е изкуство. "Аз съм винаги по пеньоар и леко нагласена. Не искам да бъда просто съпругата на Наско, а и негова любовница. Сексът е изкуство за мен и най-много нещата между нас се крепят на секса", казва тя.

Още: Наско Сираков разказва: Думите, с които е възмутил Илиана Раева на първа среща - преди 40 години

И именно със секс Наско Сираков успява да "опитоми" Раева. "Дивата жена се укротява със секс...", казва Сираков (четете повече от изказването му в линка).

Кирил Домусчиев: Не ми харесва, когато клубовете не уважават феърплея

"Дивата жена се укротява със секс, често го правех": Наско Сираков и рецептата за 40-годишен щастлив брак с Илиана Раева

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички