"Това може да ме откаже": Кирил Домусчиев с отговор защо би напуснал Лудогорец


"Това може да ме откаже": Кирил Домусчиев с отговор защо би напуснал Лудогорец
Снимка: БГНЕС

18959 0

Големите успехи на Лудогорец идват след пристигането на Кирил Домусчиев в клуба. Докато той е там, изглежда изключително трудно за който и да е роден отбор да се пребори с "орлите" за титлата. Чрез рубриката "Глас от миналото" припомняме изказване на бизнесмена от 2014 година, когато споделя какво би го отказало от това, което върши.

Темата е адресирана към негативизма, насочен към неговия клуб. Самият Домусчиев споделя, че когато са играли ЦСКА, Левски, Локомотив София, Литекс и други български отбори той винаги ги е подкрепял в европейските клубни турнири.

"Каня всеки на стадиона, който иска да гледа хубав футбол. Да знае, че Лудогорец ще играе за победа и оттам нататък си е въпрос на негов избор. Но това не пречи да съм патриот и да казвам, че аз лично винаги съм подкрепял българските отбори и така съм правил през годините, когато съм бил обикновен футболен фен.

Независимо дали е играл ЦСКА, Левски, Локомотив (София), Литекс. Винаги съм искал българският отбор да спечели. И това е мое виждане. Ако някой мисли по друг начин, си е негов проблем" - споделя преди години Домусчиев пред "24 часа".

Какво би отказало Кирил Домусчиев от Лудогорец?

Колкото до "хейтърите" - той споделя, че не иска да се замисля много върху това, тъй като е нещо, което може да го разочарова и откаже от това, което прави.

"Ние сме едно общество, в което има доста хейтъри, доста хора, които са негативно заредени, които винаги търсят кусурите. Неслучайно е тази приказка, че в ада само до казана на българите няма дявол. Защото, който се опита да излезе, останалите го връщат обратно вътре. Това е нормално. Дори нещо хубаво да направиш, винаги ще се намери някой да каже, че не е.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Че не е за подражание или ще каже, абе ти нали знаеш, че истината е друга. Така че това е елемент от фолклора и дори не искам да се замислям, защото това само може да те разочарова и да те откаже от това, което правиш" - споделя още той.

Вижте още от рубриката на SportLive.bg - "Глас от миналото".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички