Маша и Гришо шашнаха феновете си в Мексико (СНИМКИ)


Маша и Гришо шашнаха феновете си в Мексико (СНИМКИ)
Снимка: Abierto Mexicano Telcel

7790 0

Шампионът в Акапулко за 2014 г. Григор Димитров и дебютантката на мексиканска земя негова приятелка Мария Шарапова шокираха феновете си вчера следобед, появявайки се заедно на летището в града, в който стартира Откритото първенство на Мексико. Привържениците не очаквали двойката да се появи заедно, защото смятали, че те още се крият от обществеността.

Въпреки това двойката се появи в добро настроение в курорта, като и двамата изглеждаха блестящо. Сайтът на турнира отрази пристигането на влюбените, като акцентът е върху красивата рускиня, а заглавието е "Шарапова озари небето на Акапулко".

В статията Григор е споменат само в контекста на нейното пристигане: "Маша дойде с приятеля си Григор Димитров, победител в турнира от 2014 г., с когото станаха най-сензационната двойка в световния тенис".

Турнирът е четвърти за годината за Шарапова. Тя ще играе за първи път тук. Мария спечели съревнованието в Бризбейн и игра финал в Мелбърн. Тя помогна и на руския отбор да стигне до полуфиналите на Фед Къп. Димитров пък идва да защитава титлата си.

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички