В Русия: Григор пречи на Мария, ще я провали


В Русия: Григор пречи на Мария, ще я провали

5794 0

В Русия назрява все още тих бунт срещу връзката на най-добрата им тенисистка Мария Шарапова с българския топтенисист Григор Димитров. След като руско издание написа, че красавицата не е рускиня, след като обича българин, изданието "Советский спорт" написа, че Димитров е една от причините, които пречат на Шарапова да се съсредоточи върху големите си цели.

Поводът за това стана отказването на рускинята на полуфинала в Акапулко заради стомашен вирус.

"Този вирус заплашва любимата на Маша пролетна част от сезона. Мария рядко играе в малки турнири и това е добър филтър за големите тенисистки. Миналата година по това време тя почива, за да спечели после в Щутгарт, Мадрид и Париж 3,5 млн. долара от наградни фондове. През 2015 г. графикът и се наруши. Не издържа и организмът й", пише изданието.

"След Варшава Шарапова летя до дома си във Флорида (още 10 000 км. и 14 часа). Там посрещна Свети Валентин. После отиде на представянето на бонбоните си в Мю Йорк и Лос Анджелис (2000 км. и 3 ч.), след което в Мексико - на малкия турнир в Акапулко. 30 000 км. път, два дни във въздуха, смяна на температурата с 50 градуса за две седмици. За какво й бе да ходи в Мексико? Та в турнири с награден фонд 250 000 долара Шарапова не е играла вече 4 години", пита "Советский спорт".

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

"Отговорът е прост: Димитров. Григор вече си провали новия сезон. За два месеца той не стигна дори и на четвъртфинал. Миналата година беше нещо подобно, но именно след победа в Акапулко гаджето на Шарапова заигра така, че доби правото да заяви на пресконференция (както и направи): "Аз не съм момчето на Шарапова. Аз съм Димитров". Така че на първо място тя отиде там, за да подкрепи Димитров", пише още руското издание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички