Лийдс остана без победа и след втори кръг, Груев сред най-добрите на терена


Лийдс остана без победа и след втори кръг, Груев сред най-добрите на терена
Снимка: Getty Images

302 0

Лийдс на Илия Груев завърши наравно с Уест Бромич във втория кръг на сезон 2024/25 в Чемпиъншип. Двата тима направиха нулево реми на стадион "Хоуторнс" в Уест Мидландс.

Българинът започна титуляр и остана на терена до последния съдийски сигнал. Той получи позитивна оценка за представянето си - 7,3, най-високата в състава, заедно с тази на Итан Ампаду. 

След като вкара 3 в първия си мач, сега Лийдс не отбеляза

През първото полувреме почти липсваха сериозни голови възможности. Между 50' и 57' и двамата вратари направиха по едно спасяване - първо Илан Мелие отрази удар на Хейсон Мълъмби, а после Алекс Палмър реагира чудесно след мощен изстрел на Итън Ампаду.

През втората част възможности не липсваха и за двата отбора, но чистите сред тях не бяха много. В крайна сметка никой от двата състава не успя да пробие противниковата врата и резултатът остана 0:0.

В първи кръг Лийдс също записа равенство - 3:3 с Портсмут, като двете поредни спечелени точки не са идеалният сценарий за начало на сезона, в който тимът ще се бори отново за промоция във Висшата лига.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички