Байер Леверкузен се подигра с Фейенорд и Пламен Андреев в Шампионска лига (ВИДЕО)


Байер Леверкузен се подигра с Фейенорд и Пламен Андреев в Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

539 0

Байер Леверкузен направи на пух и прах Фейенорд в мач от първия кръг на основната фаза на Шампионска лига. "Аспирините" се наложиха с 4:0 като гост в Нидерландия на "De Kuip".

Разгром за Фейенорд

В мача срещу Леверкузен, българският вратар Пламен Андреев не взе участие, тъй като не е картотекиран за турнира. Леверкузен доминира през първото полувреме, като демонстрира формата, която показа през миналия сезон в Бундеслигата. Още в 5-ата минута след грешка на Рамиз Зеруки, Флориан Виртц отбеляза за 1:0. Малко по-късно, гол на Зеруки беше отменен заради засада.

Леверкузен затвърди предимството си в последните 15 минути на първата част. В 30-ата минута Грималдо удвои резултата след пас на Джереми Фримпонг, който след това асистира и на Виртц за 3:0 в 36-ата минута. В самия край на полувремето, в 45-ата минута, Едмонд Тапсоба изпрати топката в мрежата след отклоняване от вратаря Веленройтер.

През второто полувреме Фейенорд натисна, но успя да отбележи само един гол, който също беше отменен.

В следващия кръг от Шампионска лига Леверкузен ще приеме Милан на 1 октомври, а Фейенорд ще гостува на Жирона на 2 октомври.

 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички