Арне Слот обеща титулярно място: На играча, "изкрещял", че иска да напусне Ливърпул


Арне Слот обеща титулярно място: На играча, "изкрещял", че иска да напусне Ливърпул
Снимка: GettyImages

11225 0

Арне Слот говори на пресконференция преди никак не лекия дуел за Ливърпул в Карабо Къп (Купата на Лигата). Мърсисайдци се изправят срещу Уест Хем, като мениджърът разкри сигурен титуляр за дуела.

Келъхър отново ще е титуляр за Ливърпул

Става въпрос за резервния страж на тима Куивин Келъхър. Както е известно, вратарят бе максимално честен пред медиите и публично обяв, че иска изходящ трансфер, а след това и че е разочарован от факта, че е останал на "Анфийлд". Причината е, че няма изгледи да се бори за титуляр, а и английският гранд си гарантира нов вратар от следващия сезон.

"Със сигурност Келъхър ще бъде титуляр. Алисон има добър напредък, но този мач идва твърде рано за него. Ще видим за дуела през уикенда срещу УУлвс, но и за тогава не е сигурно" - призна Слот.

Алисон получи травма след дуела с Милан в Шампионска лига и бе извън групата за домакинския сблъсък с Борнемут във Висшата лига. Тогава Келъхър отново бе титуляр и се справи отлично. Междувременно се появи информация, че Ливърпул ще чупи трансферни рекорди за Флориан Вирц от Байер Леверкузен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички