Енцо Мареска разкри дали има поставен ултиматум от управата на Челси


Енцо Мареска разкри дали има поставен ултиматум от управата на Челси
Снимка: Getty Images

522 0

Мениджърът на Челси - Енцо Мареска, даде пресконференция преди лондонското дерби срещу Уест Хем във Висшата лига. Пред английските медии италианският специалист заяви, че никой от ръководството на "сините" не му е поставял условие за завършване в топ 4.

Още: Челси го взе с надеждата, че ще е новия Еден Азар, а сега го пуска да си ходи

Думите на Енцо Мареска

"Вече казах, че никой, нито собствениците, нито някой от спортните директори не ми е казвал, че трябва да завърша в топ 4. Мисля, че разполагаме с добър отбор, но в последните години завършихме на 12-о и 6-о място, така че подобрението няма да дойде автоматично. Имаме нужда да се развиваме. Смятам, че единственият начин да постигнем тази цел е като мислим мач за мач", сподели Мареска.

"Нямам идея кога ще се завърне Рийс Джеймс. Надяваме се да намерим правилното решение за неговата ситуация и да може да се върне в игра възможно най-скоро. Имаше забавяне в неговото възстановяване, но се надяваме да влезе във форма".

"Най-важното нещо след всяка контузия е да се възстановиш на 100%, така че той все още е аут. За Джейдън Санчо вече казах, че откакто дойде, работи много здраво с и без топка. Използвахме международната пауза, за да се съсредоточим повече върху представянето му и той се справя добре", добави още италианският специалист.

Всичко било уредено: Как се провали сензационният трансфер на Лео Меси в Челси през 2014-а?

Недолюбваният Антъни Тейлър постави рекорд на Борнемут - Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички