Футболист на Ливърпул: Кристиано Роналдо винаги е бил моят идол


Футболист на Ливърпул: Кристиано Роналдо винаги е бил моят идол
Снимка: Getty Images/Guliver

6455 0

Младата звезда на английския Ливърпул Рахим Стърлинг не скрива възхищението си към последния носител на Златната топка Кристиано Роналдо.

"Гледам от Кристиано Роналдо, той винаги е бил идол за мен. Всеки иска да бъде като най-добрите играчи в света" - заяви англичанинът.

"Опитвам се да не вкарвам напрежение върху себе си, но искам да подобря головите си показатели, за да давам повече на отбора" - допълни той.

"Ако не вкарвам попадения, имам нужда от това да записвам асистенции и да участвам в атаките при головете. Това е важна част от играта ми, която наистина трябва да подобря. Това е основната ми цел този сезон" - каза Стълринг.

"Последните 12 месеца наистина са забележителни за мен, нещата се обърнаха доста бързо, но така е във футбола. Нещата се променят за секунди" - каза крилото на Ливърпул.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

"Фокусиран съм през този сезон да продължавам по същия начин и да достигна до следващото ниво. Зная, че мога да го достигна. Решен съм да го направя и е само въпрос на време, за да успея" - добави Стърлинг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички