Играч на Ливърпул призна след ерата "Клоп": Със Слот ми е по-добре


Играч на Ливърпул призна след ерата "Клоп": Със Слот ми е по-добре
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

1652 0

Юрген Клоп стана същинска легенда на Ливърпул и всички бяха много разочаровани, когато разбраха, че е взел решение да се раздели с клуба. За някои обаче Арне Слот се оказа по-добър вариант.

Гравенберх е щастлив в Ливърпул със Слот

Райън Гравенберх получава много повече доверие от своя сънародник и е титуляр почти във всеки мач на мърсисайдци през кампанията. Самият той призна, че се чувства по-комфортно със Слот.

"Всички хвалби към мен са преувеличени, аз съм същият Гравенберх. Преди имах мачове, в които докосвах топката чак след пет минути игра, не влизах в моята игра, не влизах в ритъм. Сега се чувствам по-комфорнто.

Треньорът знае, че има много футбол в мен. Той има ясен план - с изграждането, с пресирането. Всичко зависи от мен да поддържам това и да бъда постоянен. Даде ми шанс от самото начало. Върша си нещата и това работи добре. Това е свързано и с мен, и с треньора. Играем като отбор, а като индивидуалности също изглеждаме по-добре" - сподели Гравенберх.

А кой играч на Ливърпул с над 220 мача за клуба, почти продаден през лятото за 45 милиона, не получава игрово време от Слот?

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички