Колко вероятно е Ливърпул да загуби 3-мата си най-добри играчи: Едновременно и без пари?


Колко вероятно е Ливърпул да загуби 3-мата си най-добри играчи: Едновременно и без пари?
Снимка: Getty Images

368 0

Както вече е пределно известно за всеки привърженик на Ливърпул - договорите на тримата вероятно най-важни футболисти в отбора изтичат през 2025-а година. Какъв е шансът Арне Слот да загуби всички тях наведнъж, и то без пари?

Ще останат ли Мохамед Салах, Върджил ван Дайк и Трент Александър-Арнолд в Ливърпул и през следващия сезон?

Позовавайки се на информация от специализираното издание LiverpoolEcho, екипът ни ще отговори на този въпрос. От седмици, дори месеци насам изданието разглежда доста подробно този въпрос.

На първо място трябва да отбележим, че според информацията му е изключително малко вероятно да се стигне до трансфер на някого от тях през зимния трансферен прозорец. Ядрото на отбора ще се задържи в опит да се постигне голямата цел - спечелване на английската Висша лига и прекратяване на доминацията на Манчестър Сити от последните години.

Така ако контрактите на споменатите трима не бъдат подновени, то през лятото на следващата година ще могат да напуснат без трансферна сума (като ще могат да преговарят с нови отбори още през зимата).

Според всичко изписано от LiverpoolEcho до момента най-малка изглежда вероятността Мохамед Салах да остане на "Анфийлд" и за следващия сезон. Най-голям пък е шансът на "проходилия" в Ливърпул Трент Александър-Арнолд да преподпише, и то дългосрочен договор. Ситуацията с капитана Върджил ван Дайк е най-неясна, но все пак остава по-вероятно и той да склони към нов договор.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

И за тримата сериозно влияние ще има това как отборът ще се представи през тази кампания и какви успехи ще постигне след края на ерата "Юрген Клоп" - как ще потегли с Арне Слот. А кой играч първо каза "НЕ" на Ливърпул, а сега и на Манчестър Сити?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички