Легенда на Юнайтед изказа мнение каква може да е причината за посредствената форма на Рашфорд


Легенда на Юнайтед изказа мнение каква може да е причината за посредствената форма на Рашфорд
Снимка: GettyImages

1920 0

Маркъс Рашфорд определено не се намира в добра форма през последната година и половина. Англичанинът изпрати непосредствен минал сезон, вкарвайки единствено 8 гола във всички турнири, но се очакваше, че с проведената пълна предсезонна подготовка той ще навлезе в по-добър ритъм през новата кампания.

Маркъс Рашфорд

Това обаче не се случва до момента и през първите мачове 26-годишният футболист остава бледа сянка на себе си.

Един от легендарните нападатели на Манчестър Юнайтед – Дуайт Йорк, също изказа мнение за лошата форма на Рашфорд и сподели, че тя може да се дължи на лошото психическо състояние на нападателя.

„Рашфорд сам трябва да излезе от ситуацията“

Йорк, който също дълги години носеше фланелката на „червените дяволи“, заяви, че проблемите на Рашфорд почти със сигурност се крият в неговия живот извън терена:

Дуайт Йорк

Още: Манчестър Юнайтед и Наполи се разбраха за Скот Мактоминей за 25 милиона

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

„Не знаем какво се случва с него, какви мисли преминават в главата му, какво се случва в неговото ежедневие. В края на краищата, всички ние си имаме проблеми, сполетяват ни редица трудности в живота.

Очаквах, че след като не беше повикан за Европейското, той ще се върне с повече страст да докаже какво може. Маркъс сам на себе си трябва да помогне в този момент.

Може да докараш най-добрите треньори да работят с него, но ако няма този пламък в себе си да играе отново на най-високо ниво, няма как да се получи. Ние много добре знаем, че целият талант и качество са на негово разположение.“

„Изглежда нещастен“

„Ако той не е готов да се вложи максимално с цел да се завърне на обичайното ниво след предишния слаб сезон, той просто няма да успее. Той трябва да го иска.

Защитавал съм Рашфорд много пъти, но той просто изглежда нещастен. Не знам от какво е продиктувано това, но се вижда, че не се забавлява на терена, както преди го правеше“, завърши мнението си Дуайт Йорк относно темата с Рашфорд.

Още: Разочарованият Тен Хаг едва намери думи да коментира поражението на Манчестър Юнайтедот Брайтън

Манчестър Юнайтед има от какво да се срамува срещу Брайтън - цифрите са стряскащи

Акция "Наказател": Отмъсти си с 2 постижения на Манчестър Юнайтед, след като го разкараха от "Олд Трафорд"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички