Още един от любимците на Юрген Клоп е напът да напусне Ливърпул


Още един от любимците на Юрген Клоп е напът да напусне Ливърпул
Снимка: Getty Images

5802 0

Съществува вероятност до края на летния трансферен прозорец Костас Цимикас да напусне Ливърпул под наем. Според журналиста Стивън Кунтуру, който сподели информацията в своя "X" профил, гръцкият национал не влиза в дългосрочните планове на мениджъра Арне Слот.

Бъдещето на Цимикас не е в Ливърпул?

Това може да доведе до неговото завръщане в Олимпиакос, където стартира кариерата си. Връщането му в родния клуб би било стратегически ход за Цимикас, който търси повече игрово време през предстоящия сезон.

Репортерът също така подчертава, че Олимпиакос активно търси нов ляв бек, а Цимикас изглежда перфектният кандидат за тази роля. За гръцкия клуб това би било възможност да подсили отбора с добре познат и доказан играч, който би внесъл стабилност в защитата.

Бъдещето на Цимикас може да не е в Ливърпул

Ако този трансфер се осъществи, Ливърпул ще остане с един основен ляв бек – Андрю Робъртсън. В същото време, Джо Гомес ще бъде резервен вариант за позицията, въпреки че неговото бъдеще на „Анфийлд“ също не е напълно сигурно до края на трансферния прозорец.

Това може да остави Ливърпул в уязвима позиция по левия фланг на защитата, което прави ситуацията с Цимикас важна за клуба.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички