Сагата с Осимен се разплита: ПСЖ се отказа от него, опция вече е само Челси


Сагата с Осимен се разплита: ПСЖ се отказа от него, опция вече е само Челси
Снимка: Getty Images

1414 0

ПСЖ вече няма интерес към нападателя на Наполи Виктор Осимен, според информация от "Sky Sports". Въпреки непрекъснатите спекулации относно бъдещето на играча, ръководството на парижкия клуб е заявило, че не възнамерява да го привлича.

Старши треньорът Луис Енрике счита, че Осимен не би се вписал добре в тактическите планове на отбора, което е основната причина за отказа.

ПСЖ в момента търси заместник на Килиан Мбапе, който това лято премина в Реал Мадрид.

Припомняме, че интерес към Осимен има от страна на Челси. "Сините" са готови да привлекат нигерийския национал, но той има сериозни претенции към заплатата си и дължината на договора. Според мнозина обаче именно лондончани ще бъдат следващия му клуб.

Виктор Осимен, който е на 25 години и е национал на Нигерия, играе за Наполи от 2020 година насам. За този период той е изиграл 133 мача и е отбелязал 76 гола във всички турнири. През сезон 2022/2023 Осимен помогна на Наполи да спечели титлата в Серия А.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички