Световен шампион с Аржентина може да подсили Реал Мадрид през лятото


Световен шампион с Аржентина може да подсили Реал Мадрид през лятото
Снимка: Getty Images

4229 0

В Реал Мадрид обмислят привличането на полузащитника на Ливърпул - Алексис МакАлистър. Те могат да си позволят това, тъй като в договора на аржентинеца с мърсисайдци има клауза за откупуване, информира радио "DSports Radio".

Колко ще струва халфът на Реал?

През миналото лято англичаните активираха откупната клауза на играча в Брайтън, която бе в размер на 35 милиона паунда. В договора му с Ливърпул е вписана клаузата от 60 милиона паунда.

МакАлистър ще излезе на

В Мадрид са наясно с тази сума и обмислят да се задействат. Това може да се случи през идващото лято, а може и през зимата на 2025 година.

Оформя се "дупка" в "бялата" халфова линия

В края на настоящата кампания Реал може да се раздели с 38-годишния Лука Модрич и 34-годишния Тони Кроос, заради което "кралете" търсят нови попълнения в средата на терена.

През настоящия сезон световният шампион с Аржентина изигра 32 мача за Ливърпул във Висшата лига, в които вкара 4 гола и направи 5 асистенции. В последните седмици в играта му се забелязва спад. МакАлистър за последно се разписа срещу Шефилд Юнайтед на 4-ти април. Легенда на Ливърпул нарече МакАлистър работохолик. 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички