В Англия очакват Гуардиола да напусне Сити след година, ето къде отива


В Англия очакват Гуардиола да напусне Сити след година, ето къде отива
Снимка: Getty Images

6442 0

В Англия очакват, че мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, ще напусне клуба през следващото лято, а причината е, че е изтощен да ръководи "гражданите", с които работи от 2016 година насам.

След Гуардиола - потоп

"Когато Гуардиола си тръгне, тази сила на природата ще изчезне, този лидер, който дърпа всички със себе си, този, който се превърна, противно на разума му, във фен на Манчестър Сити.

Пеп предпочита Серия А пред Лига 1?

Всичко това е доста изтощително и следващото лято се чувства като естествен край. Изтощително е да четеш тирадата пред целия свят, да дразниш 20 играчи, за да ги убедиш, че този мач може да означава повече от предишния.

Къде ще продължи каталунецът?

Както Юрген Клоп открито призна по време на прощалния си сезон в Ливърпул, идва момент, в който не можеш да продължиш да вървиш към кладенеца. Гуардиола обича карбонара. Иска я всеки ден, най-добрата. Той не иска да яде пържен ориз", написа журналистът Джак Гоуен, цитиран от "Marca".

Думите му се тълкуват като намек, че след като напусне Манчестър Сити, испанецът ще се насочи към Серия А, а не към ПСЖ. А според слуховете Сити иска Гуардиола за още 10 години. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички