Втора голяма новина от Манчестър Юнайтед: Обявен е новият мениджър!


Втора голяма новина от Манчестър Юнайтед: Обявен е новият мениджър!
Снимка: Getty Images

960 0

Дългоочакваната за феновете на Манчестър Юнайтед новина е факт - Тен Хаг беше уволнен и вече не е мениджър на любимия им отбор. Той си тръгва от "Олд Трафорд" с два трофея, но и много разочарования, оставяйки "червените дяволи" на 14-та позиция в английската Висша лига, а вече е ясно кой ще води отбора в следващите мачове. 

Кой е следващият мениджър на "червените дяволи"? 

След като нидерландецът беше уволнен, ясен е и неговият заместник, поне засега. Това е Рууд ван Нистелрой, който беше добавен към щаба на своя сънародник след края на миналия сезон. 

Легендарният нападател ще води тима в следващите няколко мача, като от клуба потвърдиха, че голаджията ще седне на "горещия стол", докато не бъде намерен заместник на Тен Хаг за постоянно. 

Ван Нистелрой засега ще води Манчестър Юнайтед

"Рууд ван Нистелрой ще води отбора като временен главен треньор с помощта на настоящия треньорски щаб, докато не бъде привлечен постоянен мениджър", гласи краткото съобщение на клубния сайт. 

Бившият ас на Реал Мадрид има опит във воденето на топ отбор, след като една година бе начело на ПСВ Айндховен (2022/23). Преди това той водеше младежките гарнитури на гранда от Нидерландия. В началото на този сезон той седна до Тен Хаг като първи помощник на вече бившия мениджър. 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички