Хекинг отписа реванша с Наполи, вече мисли за следващия сезон


Хекинг отписа реванша с Наполи, вече мисли за следващия сезон
Снимка: Gulliver/Getty Images

1113 0

Треньорът на Волфсбург Дитер Хекинг не скри разочарованието си от домакинската загуба на неговия тим с 1:4 от Наполи в първия четвъртфинален мач от Лига Европа. Според Хекинг, играчите на Наполи са изиграли страхотен мач, а за Волфсбург тази загуба ще бъде урок за следващия сезон, когато отборът ще участва в Шампионската лига.

"Искам да поздравя Наполи за добрата им игра. Те изиграха най-добрия си мач напоследък, а това стана донякъде и с наша помощ. Началото на срещата не бе толкова лошо, но след като допуснахме гол, ни липсваше тактическа интелигентност. Съперникът печелеше индивидуалните дуели навсякъде по терена. Гонсало Игуаин пък се движеше брилянтно между нашите защитници.", коментира Хекинг.

Той смята, че след тази загуба Волфсбург почти сигурно ще отпадне от турнира и вече е насочил мислите си към следващия сезон: "Този мач обаче ще ни бъде за урок за догодина, когато ще играем в Шампионската лига. Трябва да признаем, че Наполи бе по-добрият отбор тази вечер. Не бяхме свикнали да губим често през този сезон, но може би подобни загуби са полезни, за да ни отрезвят. Ще бъде истинско чудо да обърнем нещата във втория мач, но поне трябва да покажем по-добра игра на "Сан Паоло".

Реваншът между двата тима е след седмица в Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички