Без напрежение: Интер преодоля с лекота Лече, ранен гол помогна (ВИДЕО)


Без напрежение: Интер преодоля с лекота Лече, ранен гол помогна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

194 0

Интер постигна комфортна победа срещу отбора на Лече с 2:0 в двубой от втория кръг на Серия А. Матео Дармиан откри резултат още в 5', а в 70' Хакан Чалханоолу се разписа от дузпа.

"Нерадзурите" си улесниха драстично двубоя с ранен гол. При центриране Мехди Тареми с глава отклони топката, която отиде при Дармиан, който се разписа именно с глава. След 15 минути игра гостите имаха претенции за дузпа, но те не бяха уважени. До края на полувремето домакините имаха повече шансове, но не реализираха повече голове.

Втората част започна по същия начин. В 53' добре позиционираният Маркюз Тюрам стигна първи до отбитата топка и стреля, прицелвайки се в десния ъгъл. Но Владимиро Фалконе реагира превъзходно, за да отрази.

В 70' Киалонда Гаспар повали Тюрам в наказателното си поле и реферът даде дузпа. Чалханоолу пък се разписа за 15-и път с екипа на "нерадзурите" от бялата точка. 7 минути след това резервата Марко Арнаутович стреля с глава и прати топката покрай вратата.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички