Милан се превърна в боксова круша на Торино - изяде страшен бой (ВИДЕО)


Милан се превърна в боксова круша на Торино - изяде страшен бой (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

981 0

Отборът на Милан допусна поражение с 1:3 като гост на Торино в мач от предпоследния 37-и кръг в Серия А. Това бе седмо поражение за "росонерите" за сезона в може би предпоследния мач на Стефано Пиоли начело.

Лошо поражение за "росонерите"

Двубоят започна много слабо за гостуващия тим. Домакините доминираха и откриха заслужено в 26-ата минута. Рикардо Родригес намери Дуван Запата, който с глава даде преднина на Торино за 1:0. 

В 40-ата минута домакините удвоиха преднината си. Раул Беланова намери по чудесен начин Иван Илич, който с глава реализира за 2:0. Класиката бе оформена само минута след почивката с гол от дистанция на Рикардо Родригес.

Все пак, Милан успя да стигне до почетен гол. Той падна в 55', когато Исмаел Бенасер се разписа от дузпа, пращайки Ваня Милинкович-Савич в обратния ъгъл.

С победата Торино запазва шансовете си за класиране в лига на конференциите. Тимът е девети с актив от 53 пункта - 1 по-малко от Фиорентина, който е осми. Милан пък ще завърши втори и преди последния си мач за сезона е с актив от 74 пункта.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички