Рома с нова издънка на "Олимпико"


Рома с нова издънка на "Олимпико"
Снимка: Getty Images/Guliver

1037 0

Второ равенство на „Олимпико“ само да една седмица записа Рома. След 1:1 с Барселона за Шампионска лига в сряда, днес "вълците" на два пъти наваксваха в резултата за 2:2 със Сасуоло от 4-ия кръг на Серия А.

Двата тима имат по 8 точки и заемат трето и четвърто място, след като бяха задминати от Торино, който по същото време днес спечели с 2:0 домакинството си на Сампдория. В ранния мач от неделната програма на кръга Интер надви с 1:0 Киево като гост и се утвърди на първата позиция с пълен актив от 12 точки.

Грегори Дефрел откри резултата в полза на Сасуоло в 22-ата минута, но Франческо Тоти, който не игра срещу Барселона през седмицата, изравни в 36-ата след асистенция на Миралем Пянич. При попадението остана сериозно съмнение за засада. Въпреки това то беше признато и е под №300 за Тоти с екипа на Рома и 244-ти в Серия А.

Матео Политано в самия край на полувремето се разписа за 1:2, но само 4 минути след подновяването на играта Мохамед Салах отново възстанови равенството след самостоятелно изработен гол – негов първи с екипа на „вълците“.

Любопитен факт е, че от завръщането на Сасуоло в Серия А през сезон 2013/14 Рома няма победа като домакин над този съперник – равенства 1:1 и два пъти 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички