Атлетико Мадрид стъпи накриво в коварно гостуване (ВИДЕО)


Атлетико Мадрид стъпи накриво в коварно гостуване (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

489 0

Атлетико Мадрид и Райо Валекано завършиха 1:1 в двубой от шестия кръг на Ла Лига. Домакините откриха резултата чрез Паласон в 35', а "дюшекчиите" изравниха в 48' с попадение на Галахър.

За отбора на Диего Симеоне това е трето равенство от началото на сезона и е 4-ти с 12 точки. Райо пък е 9-и с осем пункта.

През първото полувреме Райо определено успя да изненада мадридчани, като имаха по-висок % контрол върху топката и стигаха до нелоши шансове. Така в 35' след намеса на ВАР резултатът бе открит от домакините. Андрей Рациу подаде топката на крака на Иси Паласон, който имаше опразнена мрежа пред себе си и нямаше проблем да чукне топката в нея. Повторенията показаха, че не е имало засада и голът бе признат.

Второто полувреме също не бе особено богато откъм положения и чисти голови ситуации, но все пак "дюшекчиите" върнаха попадението, и то малко, след като играта бе подновена.Александър Сьорлот отигра с къс напречен пас към Конър Галахър, който шутира в долния десен ъгъл, за да направи резултата 1:1. До края на двубоя и двата тима така и не съумяха да намерят пътя до още един гол и поделиха точките.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички