Барселона взе решение какво ще прави с две от най-критикуваните и скъпоплатени свои звезди


Барселона взе решение какво ще прави с две от най-критикуваните и скъпоплатени свои звезди
Снимка: GettyImages

4494 0

Барселона получи доста критики относно своето желание да разкара един от най-добрите халфове в последното десетилетие – Илкай Гюндоган. Каталунците имат нужда да освободят някоя от звездите си, за да намалят изразходваните средства по заплати и по този начин да регистрират нови играчи като Дани Олмо за Ла Лига.

Ханзи Флик

Някои от почитателите на клуба обаче не останаха доволни защо на германския халф му се посочва изхода на „Камп Ноу“, а не на други скъпоструващи ветерани като Роберт Левандовски и Марк-Андре тер Стеген.

Според журналиста Виктор Наваро, който от години отразява събитията около Барса, нападателят и германският вратар със сигурност ще останат в клуба и след края на трансферния прозорец.

Без тяхна продажба

Роберт Левандовски и Марк-Андре тер Стеген

Наваро допълва, че ръководството на „лос кулес“ е определило Левандовски и Марк-Андре тер Стеген за недосегаеми. Затова тяхно преминаване в други тимове не е стояло на дневен ред и те ще останат важна част и при новия треньор Ханзи Флик.

Още: Барселона пред същински удар: Купува Рафаел Леао от Милан

Критики и към двамата

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Марк-Андре тер Стеген се превърна в новият капитан на Барселона през това лято след напускането на Сержи Роберто. Независимо от това, критици към стража не липсват, като последните нападки към него дойдоха в мача срещу Монако за турнира „Жоан Гампер“, където германецът беше доста колеблив в играта си.

Робърт Левандовски пък започна ударно новата кампания, разписвайки се два пъти срещу Валенсия в откриващия кръг от Ла Лига. Въпреки доброто начало, голаджията навършва 36 години утре (21.08.), а отделно доста фенове не са сигурни дали той може да пасне добре в системата на Ханзи Флик.

Като включим и огромните заплати, които получават двамата споменати, имаше спекулации, че те могат да бъдат част от продадените, но в крайна сметка жертваният играч се очаква да бъде Илкай Гюндоган.

Още: Докато изясни бъдещето си в Барселона, Илкай Гюндоган обяви, че се оттегля от националния отбор на Германия

Бесен и разочарован: Ас на Барселона иска спешно да напусне гранда - обявил е къде иска да бъде пратен

Барселона си призна провала: Продава "следващия Роналдо" на жестока загуба

В Барселона искат още двама нови, набелязан е бивш играч на Реал, обиждал Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички