Гол в самия край прати Диего Симеоне в екстаз и продължи серия на Атлетико Мадрид (ВИДЕО)


Гол в самия край прати Диего Симеоне в екстаз и продължи серия на Атлетико Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

242 0

Атлетико Мадрид успя да победи с минималното 1:0 Атлетик Билбао като гост на "Сан Мамес" в мач от четвъртия кръг на испанската Ла Лига. В герой за мадридчани се превърна Анхел Кореа, който отбеляза единствения гол дълбоко в добавеното време на втората част.

Страхотен успех за Атлетико Мадрид

Срещата не бе особено атрактивна и в нея не се случи почти нищо запомнящо се пред двете врати и реалните голови положения на практика липсваха, ако не броим един отменен гол на Нико Уилямс в 47-ата минута, когато ВАР се намеси, за да отсъди засада.

"Дюшекчиите" обаче издебнаха своя шанс в 92-рата минута на добавеното време. Тогава Иниго Лекуе се засуети с топка в крака и позволи на Анхел Корея да му отнеме и да се откъсне очи в очи с вратаря Хулен Агиресабала, след което хладнокръвно да реализира за 0:1.

Гостите можеха да вкарат и втори гол секунди преди края, когато и Александър Сьорлот се откъсна зад защитата, но този път ударът му бе спасен от стража на баските, а се оказа, че е извършил и нарушение.

С тази победа Атлетико Мадрид излезе на 2-рото място във временното класиране с 8 точки. Атлетик Билбао пък се намира на 10-ата позиция в таблицата с 4 спечелени точки до момента.

 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички