Голям проблем за Барса: Една от звездите им обмисля да напусне, получи изкушаваща оферта от Изтока


Голям проблем за Барса: Една от звездите им обмисля да напусне, получи изкушаваща оферта от Изтока
Снимка: GettyImages

8093 0

От това лято Барселона е с нов треньор в лицето на Ханзи Флик, но до момента клубът не го е подкрепил сериозно на трансферния пазар. Може обаче да се окаже и проблем запазването на един от най-важните футболисти за испанския гранд - Илкай Гюндоган.

Илкай Гюндоган

Халфът вече от година е в редиците на Барселона, като той премина там със свободен трансфер миналото лято от Манчестър Сити. В дебютния си сезон германецът показа на какво е способен, въпреки слабата кампания за испанския гранд.

В последните дни обаче се заговори за оферта на Ал Сад към 33-годишния футболист, която може и да накара играча да смени своята клубна принадлежност.

Катарските пари

Катарският клуб иска да привлече доказан играч, който да вдигне неимоверно нивото в отбора, и от тима са се спрели на Илкай Гюндоган, пише "Mundo Deportivo.

Ал Сад

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Твърди се, че от Ал Сад вече са предложили контракт на играча, включващ голяма заплата и три годишен престой в Близкия изток. И в миналото клубът е бил дом на впечатляващи футболисти като Шави Ернандес, Санти Касорла и Раул.

Още: Планът на Барселона застрашен: ПСЖ е готов да надцака испанците за Нико Уилямс

Позитив за Барса

От доста време Барселона се намира в сериозни финансови проблеми и евентуална продажба на Гюндоган може да не се окаже толкова лоша идея.

Те го взеха безплатно преди година, а при добра оферта за него от Ал Сад или от друг клуб могат не само да получат трансферна сума, но и да си спестят заплатата на германеца.

Ханзи Флик обяви как ще играе Барселона при него, има важно изискване

Барселона замени Мартин Георгиев с Мамаду Мбаке

Гол на 257 минути: Изкуствен интелект определи как би се справял Нико Уилямс в Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички