Изненада: Манчестър Юнайтед го иска от години - а сега най-сетне е за продажба


Изненада: Манчестър Юнайтед го иска от години - а сега най-сетне е за продажба
Снимка: GettyImages

11884 0

Френки де Йонг направи мечтания трансфер по посока „Камп Ноу“ през 2019 година, но това лято може да му бъде последно с екипа на испанския гранд. Според информация на испанската медия „El Nacional”, от Барселона имат желание незабавно да продадат футболиста и да се отърват най-вече от голямата му заплата.

Френки де Йонг

Финансовите проблеми в клуба са добре известни и от там са готови да изслушат оферти за нидерландеца от порядъка на 35/40 млн. паунда.

Както и в предишни години, най-често името на халфа се свързва с Манчестър Юнайтед, където футболистът може да се събере със своя бивш треньор от времената в Аякс – Ерик тен Хаг.

Ще се задействат ли от Юнайтед

Тен Хаг и Де Йонг

Още в първото си лято в Юнайтед, Тен Хаг опита да привлече Де Йонг, но тогава до сделка не се стигна. През 2022 година Барселона и „червените дяволи“ се разбраха помежду си за трансферната сума, но самият играч отказа да премине на „Олд Трафорд“.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Въпреки това, интерес от тяхна страна към халфа може отново да се появи, след като испанците са готови отново да изслушват оферти за него. Цената, поставена за привличането на Де Йонг не изглежда висока, но проблем може да се окаже внушителната му заплата.

Според „El Nacional” играчът печели по 600 000 евро на седмица, цифра, която може да се окаже прекалено висока дори и за клуб като Манчестър Юнайтед.

Още: Ливърпул разби Манчестър Юнайтед, а Холанд се развихри с хеттрик за Ман Сити срещу Челси (ВИДЕО)

Първите два гола на Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед, с които накара България да се гордее, а критиците да замълчат (ВИДЕО)

Байерн Мюнхен отхвърли офертата на Манчестър Юнайтед за Мазрауи и Де Лихт

Изненада: Манчестър Юнайтед със сериозен интерес към Чилуел от Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички